Hakkımızda.

Canerinanfilms olarak görsel etkileşimin günümüzde sektörel tanıtım alanında en önemli iletişim seçeneği olduğundan yola çıkarak bu alanda içerik üreten profesyonel düzeyde kreatif görsellikler tasarlamaktayız. Bu hazırlıklarımız bünyesinde hem havada hem karada kullandığımız ekipmanlarımızın tamamı 2022 model olup son teknoloji cihazlar kullanmaktayız. Yaklaşık olarak beş milyar kullanıcısı bulunan dijital platformlar ve televizyon kanallarında reklam amaçlı filmler üreten firmamız, Yaratıcı Süreç, Planlama, Prodüksiyon ve Post Prodüksiyon olarak maddelendirmekte olup bu aşamaları kısaca özetlersek;

 

Yaratıcı Süreç

Beklentilerinizle uyumlu konseptler geliştiriyor, fikir üretiminden storyboard çizimine, senaryo yazımından tasarımına kadar tüm yaratıcı süreçleri gerçekleştiriyoruz.

 

Planlama

Hayata geçireceğimiz proje için en verimli çalışma takvimini hazırlıyor, ideal bütçelendirme, doğru planlama ve profesyonel ekiple, size en uygun yol haritasını çiziyoruz.

 

Prodüksiyon

Deneyimli kadromuzla sosyal medya videoları, kurumsal tanıtım filmleri, etkinlik videoları, fragman, reklam filmleri, belgesel, klip ve ürün tanıtım projelerinize hayat veriyoruz.

 

Post Prodüksiyon

Video montaj, renk, 2D ve 3D animasyon, compositing, ses ve görsel efektlerle prodüksiyonu zenginleştiriyor, alanında tanınmış isimlerle uluslararası kalitede hizmet veriyoruz. 
Tüm bu çalışmalarımızı aşk ile tasarlarken, ‘müşterilerimizin başarıları kendi başarımızdır’ ilkesiyle hareket etmekte olup, bu oluşumun içinde sizleride aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.